Pora na grilla czyli Foodstock BBQ w Fabryce
Dzisiaj (18.05.2014) odbywa się kolejna edycja Foodstocku. Tym razem tematem przewodnim jest grill. Po chwilowej wyprowadzce do Forum Przestrzenie, Foodstock powrócił do klubu Fabryka na Zabłociu.W zaaranżowanym przed klubem ogródku macie możliwość spróbować, miedzy innymi, burgerów (Krakowski Grillowany Burger i Moo Moo Steak & Burger Club), żeberek (Trzy Kroki w szaleństwo), szaszłyków z kurczaka i warzyw (Etnika, Oriental Spoon), frytek (Frytka Bar), a także włoskiego pieczywa z różnymi farszami (Po prostu rower). Wewnątrz klubu czekają na Was głownie słodkie wypieki i lody (Bonjour Cava, Book me a cookie, La Baguette), kawa (Makiato), ale też wegańskie przysmaki od Otwarte Klatki, Spółdzielni i Zielonego Talerza, wędzone pstrągi z Ojcowa i izraelskie specjały serwowane przez Hamsę.
Mimo utrudnień w ruchu spowodowanych przez Cracovia Maraton, nam udało się dotrzeć do Fabryki w porze brunchu. A Wy, jeśli się pospieszycie, macie szansę załapać się na późny obiad i podwieczorek. Smacznego!