Cienka czerwona linia czyli Made Restaurant w Krakowie
Już 18 czerwca do Krakowa zawita biznesowa platforma gastronomiczna MADE Restaurant. Spotkanie odbędzie się pod hasłem „BĄDŹ 3 KROKI PRZED I ZARABIAJ”. Celem platformy jest wymiana wiedzy dotyczącej zarządzania restauracją i networking na poziomie lokalnym.
Na scenie MADE RESTAURANT wystąpią eksperci, których firmy i restauracje wyróżniają się na rynku m.in.: Andrzej Rachwalski (Z Ust do Ust, Bajzel, Klubokawiarnia Pozytywka, PIK), Renata Targosz (Zakładka), Szymon Cieśla (Mercy Brown), Grzegorz Wejer (Winne Pola) oraz wielu innych, którzy wymienią się technikami zarządzania zespołem, kontroli finansów, zwiększania sprzedaży i budowania skutecznego marketingu.
Motto najbliższej edycji brzmi: „Biznes każdej firmy zaczyna się i kończy na mocnej analizie. Jeżeli firma nie umie wyciągnąć wniosków z faktów dotyczących własnej działalności i decyzje podejmuje jedynie na powierzchownych informacjach i intuicji, w ostatecznym rozrachunku zapłaci za to wysoką cenę.” [Bill Gates]. Licząc, analizując i wnioskując uczestnicy przekonają się, jaka jest więc droga i kiedy się przekracza tą czerwoną linię między marzeniami, a dochodowością “romantycznego” biznesu jakim jest restauracja. Program spotkania oparty będzie przede wszystkim o case studies i analizy finansowe poszczególnych działań. Przedstawione zostaną dane, fakty, wyliczenia i dobre praktyki w gronie tych, którzy odnoszą sukcesy w Polsce południowej. Pełna lista ekspertów i partnerów oraz program krakowskiej edycji MADE Restaurant dostępny jest na stronie (https://maderestaurant.pl/krakow/).
Więcej informacji na temat programu wydarzenia i prelegentów można znaleźć pod adresem: https://maderestaurant.pl/platforma-gastronomiczna-krakow-2018/